contact
  CMS     Prototyping     SEO     Webdesign     Webdevelopment  

movealltheway.be

website met cms

Over dit project

De eerste website van Move All The Way werd in 2012 gebouwd en werd in 2021 volledig vernieuwd. De website werd gerestyled en responsive gemaakt, om het gebruiksgemak voor de eindgebruiker te verhogen.

De website van Move All The Way maakt gebruik van een op maat gemaakt CMS, waarmee alle producten op de website beheerd worden. Move All The Way vond het altijd belangrijk dat hun website kon meegroeien met de evoluties van hun bedrijf. We denken daarom graag mee met hun bij elke nieuwe stap van hun groeiproces.

Bezoek   movealltheway.be
alle projecten
  Bert van Specter bouwde 10 jaar terug onze eerste budgetvriendelijke website. Het werd een erg aangename en positieve ervaring met Bert als een meedenkende, creatieve persoon die zijn vak erg goed kent en bovendien alles op een rustig en verstaanbare manier kan uitleggen. 2 jaar geleden stapten we terug naar Bert voor de vernieuwing van de website: we wilden ondertussen een andere structuur erin steken + er ook voor zorgen dat hij klaar staat voor de toekomst zoals 'responsive' maken ( zichtbaarheid op tablet en smartphone), maar ook op vlak van marketing ( nieuwsbrieven, social media posts, analyse gegevens, ...) en webshop. De input, vakkennis en het inleven in de wensen van jouw onderneming, maakt van Specter de ideale partij om mee in zee te gaan. Wij zijn super tevreden en zullen onze samenwerking zeker verder zetten.  

Henk Beyaert, Move All The Way

Overbekeplein 5, Kortrijk    bel  0486 75 51 34    mail  hello@specter.be